• Søg:
    soeg

Frontpage / Nyheder / GOTYE INDTAGER FALCONER SALEN

Right menu

Glemt kodeord?

GOTYE INDTAGER FALCONER SALEN


Beatbox logo

Den belgisk-australske multiinstrumentalist og solist Gotye, kommer til Danmark for første gang, og indtager Falconer Salen på Frederiksberg onsdag d. 21. november.Hans tredje og seneste album, ”...

Den belgisk-australske multiinstrumentalist og solist Gotye, kommer til Danmark for første gang, og indtager Falconer Salen på Frederiksberg onsdag d. 21. november.

Hans tredje og seneste album, ”Making Mirrors” er blevet en kæmpe succes verden over og singlen ”Somebody That I Used To Know” (feat. Kimbra), ligger stadig på førstepladsen på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 efter 19 uger! I Danmark er det uden tvivl årets største hit til dato og videoen, som du kan se HER, har fået over 200 millioner views på YouTube.

Det har taget Gotye over to år at producere og indspille materialet til ”Making Mirrors”, og processen har været en helt anden end på det forrige album ”Like Drawing Blood”, der er bygget op af samples fra gamle vinyler. 

Under tilblivelsen af  ”Making Mirrors”, lånte han sine forældres lade på deres farm i Mornington Peninsula, Victoria, så der kunne være plads til alle hans instrumenter og optageudstyr, der dag for dag blev flere og flere, og samtidig var det så isoleret, at han kunne han bruge alle døgnets timer til at spille og indspille.

Når Gotye besøger Danmark bliver det med fuldt live ensemble og med sig på hele turnéen har han en anden multiinstrumentalist ved navn Jonti, der måske endnu er forholdsvis ukendt, men som har arbejdet sammen med bl.a. Santigold og Sonic Youth producer John Agnello.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Gotye i Danmark for første gang:

 

ONSDAG DEN 21. NOVEMBER I FALCONER SALEN

Forsalget starter fredag den 1. juni kl. 10.00 via Billetlugen.dk / 70 263 267 samt i Fona landet over.

 Kommentarer

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer til artiklen.


Koncert arkiv

se alle

Bands

se alle